ako odučiť psa nesnoriť pri mojom jedle

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Chovateľská poradňa ako odučiť psa nesnoriť pri mojom jedle

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48773
    sunny.m
    Člen
    Ahojte .. chcela by som aby ste mi poradili ako mam odučit moju Daisy aby si nepytala moje jedlo ?? Vzdy ked idem ja jest tak jej dam jej granulky alebo aj sunku ked mam ..ale ona sa tomu nevenuje a stale chce to moje. Potom som skusala najprv dojem (vydrzim kym snori) a potom ked mi ostane tak jej dam.. velmi rada spapa ale aj tak sa nenaucila ze ked ja jem tak nech si nepyta to moje.
    #62996
    Je to jednoduché, robíte množstvo chýb… neberte to v zlom, chcem vám len poradiť 🙂 Najprv budete musieť zmeniť svoj postoj k vašej Daisy. Je veľmi nezdravé aby pes jedol ľudskú stravu, šunky už vôbec nie…. sú z toho rôzne choroby dokonca rakovina. To že váš pes pri vás snorí pri jedle je určitý spôsob manipulácie danej situácie z jeho strany, chce vás primäť, aby ste mu dali z vášho jedla, hoci on má na jedenie vyčlenené granulky. Samozrejme, že jedlo pána bude vždy zaujímavejšie, musíte ju teda naučiť na miesto ak nie je a vždy pred jedlom zaveliť miesto. Hovorí sa, že pes by sa počas jedenia nemal na vás ani len pozerať. Dôležité je, aby ste nerobili výnimky a nikdy jej nedávali ani kúsoček, pretože všetka vaša snaha bola zbytočná
    #62997
    heny
    Člen
    suhlasim s veronikou .

    rocky bol tiez taky zo zaciatku . ked sme jedli za stolom skocil na lavicu – tak som ho suchla z tej lavice dole ze uz v zivote ho nenapadlo na nu vyskocit .a to ma zachvilu rok a pol.
    adoptovany ronny, ked petra jedla na gauci jej olizol takmer jogurt z lyzicky alebo z ust!!! ho naucila tak ze ked je musi pekne dole lezat na koberci.

    takze ho naucte na jeho miesto ked vy jete, alebo proste aby bol od vas dostatocne vzdialeny, a nevsimajte si ho.pes ozaj nema jedlo zobrat !

    je to jednoduche ho odnaucit.

    ked chcete ho mozte aj odnaucit zobrat si jedlo :
    a to takto.( je to v knihe 101 psich trikov)
    ja som to tiez rockyho naucila- ked polozim predneho syr alebo snack nezobere si ho bez povelu.
    zoberte do ruky napr sunku, snack, hocico. dajte mu to pred tvar. ked si to bude chcet zobrat, jemne mu capnite na papulku s povelom nie,alebo fuj.drzte to tak dlho pred jeho papulkou kym si hlavu nebude na stranu odvracat:)
    a potom povelom vezmi si ho mozte naucit ho zobrat si papanie.je to jednoduche ho to naucit.

    #62998
    Renatus
    Člen
    Všetko to krásne funguje, kým ste na psa jeden “pán”…u nás to bohužiaľ nejde vysvetliť Allzheimerickému dedovi…no a potom sa snorí a snorí….
    #62999
    katarina2
    Člen
    Aj môj snorí po mojom jedle ale si ho jednoducho nevšímam – vzduch, ani očný kontakt!, lebo nefungovalo ani na miesto, ani fuj, ani nesmieš, to je moje len hľadel a čakal, až som si ho prestala všímať už nečumí tak dlho- chvíľku čumí a keď si ho nevšímam odíde si ku svojmu jedlu.
    #94424
    Kubos
    Účastník (Participant)

    Tiež súhlasím s Veronikou. Poslať psíka na miesto je dobre riešenie. Dá sa ho však naučiť aj nežobrať ak je inak: pred jedlom mu nasadíte obojok s vodítkom, no neuviažete ho. Ak pri jedle začne žobrať zoberiete ho za voditko a priviažete na jeho miesto – stači dve minuty a potom ho pustite. Opakujete to ak znovu zažobre až kým to prestane robiť. Tento trik som našiel na: pes žobre

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.