Krvácanie z análnych žliaz

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Veterinárna poradňa Krvácanie z análnych žliaz

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #47554
    rony
    Člen
    Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Mám 11-ročného psíka, americký kokeršpaniel, má problémy s upchávaním análnych žliaz. Chodíme ich pravidelne čistiť k veterinárovi. V poslednej dobe sa mu žľazy začínajú zapaľovať a veterinár mu naordinoval antibiotickú liečbu. Posledné mesiace, cca pol roka z análnych žliaz krváca. Veterinár nám povedal, že je to spôsobené tým, že sa mu análne žľazy liečia a treba mu konečník vymývať repíkovým odvarom bez užívania antibiotík, resp. inej liečby. Prosím Vás o radu, nakoľko máme o psíka strach a nevieme si s tým poradiť. Ďakujeme za radu apomoc.
    #53023
    Dobrý deň, no psík má problém z análnymi žľazami a ten treba riešiť, či už su to antibiotika lieky proti zápalu celkovo alebo lokálne alebo až chirurgické odstránenie oboch žliaz to je na zvážení ošetrujúceho veterinára dľa stavu ak krvácaju análne žlazy nie je to samozrejme normálne…..Pekný deň
    #53024
    wendy1
    Člen
    Moja znama mala ist na operaciu u psika s analnymi zlazami, nakoniec sa im to podarilo preliecit, ale musia pravidelne vyprazdnovat. Odkladala tu operaciu ako mohla, kedze tam hrozia rozne infekcie, a pod. Opytajte sa veta aj na pooperacnu liecbu a mozne problemy po operacii. Samozrejme ze ked uvazi pan doktor ze ina moznost nie je, tak by som to skusila aj ja dat vyoperovat. Neviem vsak ci jej psik tiez krvacal.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.