Mám problém zo psom

  • This topic has 4 hlasy and 3 odpovede.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #47158
    Chcela som sa vás opýtať čo môže byť môjmu psovi … pretože pre pol rokom ked jedevala bola uplne tlsta a teraz jej dávam stále tak isto jesť a veľmi schudla … vedeli by sťe mi poradiť čím to môže byť?
    #51601
    Scylla
    Člen
    Doplň prosím svůj dotaz o další informace, jako rasa a věk pejska, čím krmíš, jaké má pejsek aktivity, jestli není ve stresu a počkej si na odpověď pana doktora.
    #51602
    Dobrý deň, príčin chudnutia môže byť viac a to že chudne dnes pričom predpokladam, že žerie to isté ako pred tým a rovnaké množstvo ako pred tým, je pomerne všeobecná informácia spoločná pre viacero príčin vyvolavajúcich takéto chudnutie….ako prvé čo by malo každého napadnúť je či náhodou sa psík nedelí o žrádlo a živiny s neho s ďalším neželaným hosťom ako je napr. parazit (bol psík odčervený kedy?? ako ?? čím ?? bol mu vešetrený trus na parazity??)aké množstvá trusu káka v porovnaní s tým koľko zožerie reps či kaká podstatne viac ako pred tým keď nebol problém??? má psík aj iné príznaky ako to že schudol ( hnačky?? zvracanie?? dušnosť?? nadmerné pitie – čúranie???) a množstvo iných informácii by prispelo k tomu aby som len okrajom bez ďalších vyšetrení sa priblížil k tomu prečo pes chudne….Pekný deň
    #51603
    havko.sk
    Člen
    Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ohľadom 5,5 ročného Bígla. Zdá sa mi ,že mu napuchli slabiny, teda miesto pod zadnými nohami (nemôže to byť preto že trochu pribral). Včera som ho zdvihla do vane a neviem presne ale zdá sa mi, že asi 6 kvapiek krvavo zafarbených mu vykvapli z penisu. Viac som nemašla, ale neviem presne či to bolo z penisu. Teraz keď sa oteplilo tak sa asi 3 krát kúpal v potoku. Nemôže to byť prechladnutie. Nie je kastrovaný a ešte do teraz nemal partnerku a ani sa sám nehoncuje. Nemôže to byť tiež problém? Ďakujem sa odpoveď.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.