Pes ocikáva podlahu a kvetináče v interieri.

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Ja a môj pes Pes ocikáva podlahu a kvetináče v interieri.

  • This topic has 4 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #46409
    havko.sk
    Člen
    Mame doma malezkeho psika a chodime snim pravidelne von tak 3az4krat dene a do rana nam ocura podlahu a kvetinace a nevieme ako ho to mame naucit mozete nam poradit? DAKUJEME.
    #49295
    Dobrý deň čúranie u psíka chovaného v byte môže mať viacero príčin, je to závislé i od veku a pohlavia psa (s Vašej otázky sa to nedá zistiť), pokiaľ je šteniatko tak samozrejme tam to chce trpezlivosť a systematickú výchovu šteniatka, pokiaľ sa jedna o psíka – samca pohlavne dospelého tak tu je často problém značkovanie a prekrývanie pachov svojho ,,teritória,, i v tomto prípade má význam výchova – opakované povedzme ,, napomínanie psa,, a získanie si rešpektu z jeho strany. Existujú na trhu i mnohé spraye na prekrývanie pachu ale ja s tým nemám skúsenosť… vhodné pokiaľ by to neustávalo aj vyšetriť moč psa aj z dóvodu nutkania k močeniu a podobne..
    Pekný deň MVDr. Harbáč
    #49296
    tweety
    Člen
    A môžem sa opýtať? mám psika mopslika ma zhruba 10mesiacov je naučeny na venčenie kde vykonava aj potrebu…ale doma mi neustale medzi vencenim opisa postel perinu a vankus…neviete mi nieco poradit?kedze je velmi tvrdohlavi kricat nestaci po zadku mu ehccem velmi davat aj tak to nevnima takze neviem ako mam v takejto situacii reagovat…spreje som uz skusala viac druhou na nabytok to funguje ale na posteli nie.uz sme skusali sa informovat aj cez roznych veterinarov vraveli že je to len docasne lebo ze si ma znackuje…ale je to dost otravne kazdy den menit postelne pradlo…ďakujem
    #49297
    wendy1
    Člen
    Preco ten psik este vykonava potrebu doma? Vsak je to uz dost stary psik nato aby vykonaval potrebu doma. Nebude to tym ze sa mu malo venujte, malo s nom chodite von a nemoze si znackovat svoje uzemie von? Pripadne zlozvyk. Ked bude znackovat tak ho muiste prichytit a nablizku nieco po ruke mat a tesne vedla neho to hodit, ale aby Vas nevidel ze ste to boli Vy ( viackrat opakovat a mozno to zaberie )
    #49298
    wendy1
    Člen
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.