preco sa sprava moja fenka ako keby bola pes

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Veterinárna poradňa preco sa sprava moja fenka ako keby bola pes

  • This topic has 3 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48299
    lubinka
    Člen
    dobry den, v posledne dni sa sprava moja fenka akoby bol pes a ja nejaka fenka. oblapi mi ruku a praktikuje cinnosti ako pes. cize sa zacne suchat o ruku. ma 6 mesiacov a este sa neharala. je to nejaka zaciatocna faza, alebo ide o nieco ine. pohlavne organy nema zapalene ani spinave ci nejake ine veci co by ju mohli drazdit alebo boliet. inak sa sprava celkom normalne.
    #57767
    lubinka
    Člen
    no je aj trochu urazena ked ju na to okriknem a zakazem jej to. moze to byt aj zmenou prostredia? v nedelu sme odisli do rakuska kde sme cely den same v garsonke a pred tym bolo vela ludi v dome a aj deti ktore sa s nou hrali. cize stale sa jej niekto venoval. teraz som tam len ja a priatel ked pride vecer z prace. zas nejde aby som sa jej venpvala neustale.
    #57766
    Smallblot
    Člen
    Týmto spôsobom si psíci medzi sebou dokazujú aj svoju nadradenosť. Teda kto je “šéf”. Je možné, že práve o to sa snaží vaša fenka. Iné ma nič momentálne nenapadá. Možno niekto druhý bude vedieť poradiť.
    #57768
    Smallblot
    Člen
    Zmenou prostredia ako takého – prostredie, si myslím, že snáď ani nie, skôr možno to, že predtým bolo pri nej viac ľudí a všetci sa jej venovali a teraz je to v tomzo zmysle inak. Ale i tak si myslím, že s tým by to moc spoločné mať nemalo. Skôr by som to spájala s tým vekom.
    #57769
    Cvrkina
    Člen
    Súhlasím so Smallblot toto isté som počula od jednej pani pretože ona má malú čivavku a tiež jej robí toto … tak že ako spomenula Smallblot dáva najavo že je šéf
    Cvrkina 🙂
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.