prosim poradte mi

  • This topic has 4 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48118
    dobry den,prosim vas neviete mi poradit co moze byt 9-rocnej fenke šarplaninca a co mam robit, asi pred mesiacom jej podvaizali nador na labke a ten aj odpadol,ranu cistime 3-krat denne betadinom repikom a 2-krat denne natierame mastou Panolog,co nam dal veterinar.rana je uz mala opuch zmizol mysleli sme ze je vsetko v poriadku ale predvcerom prestala zrat. uz dlhsie nezrala granule,ale veterinar povedal ze ked je maso je vsetko v poriadku. no teraz uz neje ani to . pit pijem zatial.zacala sa cudne spravat uz pred tyzdnom zacala strasne hrabat a chodit dovnutra co nikdy nerobila. iba pride vsetko pocucha a lahne a spi. je taka vyrusena a nervozna stale niekam strka hlavu a nechce ju mat pri labke na ktorej mala ten nador stale ju aj schovava.dost aj pochudla za tieto 3dni,je uplne ina.myslela som ze ci to neni tym ze jej smrdi ten betadin alebo stale si tu ranu lize je mozne ze zlize aj trochu tej masti mohlo to sposobit to ?

    #56654
    wendy1
    Člen
    Neviem ako Vam ini poradia, ale po rozhovore s vetom by som asi dala urobit RTG. Kedze sa Vam to nepozdava, pripadne to skuste konzultovat s inym veterinarom, kym nie je neskoro.
    #56655
    dobry den.mam 9 mesacnu sucku nem.ovciaka a v poslednom case si zahrabava potravu.preco?dakujem
    #56656
    to netusim, ale moja stvornoha kamaratka dnes rano zomrela

    #56657
    ou to ma mrzí, ale je jej už lepšie obávam sa že tie posledné mesiace musela veľmi trpieť rakovina je svinstvo…tak veľa síl a ďaľšiu kamošku až to aspoň trošku prebolí…min rok a pol
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.