Únik moča

  • This topic has 2 hlasy and 1 odpoveď.
Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Autor
    Príspevky
  • #46823
    zuzulik
    Člen
    Dobrý večer,
    dávnejšie som sem písala. Mám 6 ročného pitbula, bola nájdená cysta na prostate a následne aj zväčšená prostata. Je približne 3 týždne po kastrácii. Vtedy som sa na Vás obrátila s prosbou, ako mám postupovať v prípade, že mu z penisa tiekla krv. Po pár dňoch to prešlo. Dúfala som, že po kastrácii a hormonálnej liečbe bude všetko v poriadku. Krvácanie ustúpilo, lenže teraz má problém s únikom moču.
    Poprosila by som Vás o radu ako mám postupovať. Nemám veľmi čas ani financie na ďalšiu liečbu 🙁 Veľmi ma to trápi,pretože ma uisťovali,že bude v poriadku. Môže ten únik moča znamenať, že sa tá cysta poprípade prostata zmenšuje? Nechcem sa unáhliť, pretože si myslím, že nie je ani dostatočný čas nato,aby som robila paniku,kedže je len tri týždne po operácii.
    Budem Vám vďačná za skorú odpoveď. Zuzana
    #50271
    Dobrý deň… bez toho aby som ja vyšetroval psa Vám viac ako som Vám už skôr písal neviem poradiť… skúste sa obrátiť z podobnou otázkou na Vášho ošetrujúceho vet. lekára…určite uznáte že touto formou v tomto prípade Vám asi nepomôžem… Pekný deň
Zobrazujú sa 2 príspevky - 1 až 2 (z celkového počtu 2)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.